X SIMPOSI KETÉ: Biologia, Conservació i Medicina de Mamífers Marins

Com cada any la organització d’estudiants Keté organitzem el nostre Simposi, i en aquesta ocasió ho fem per parlar sobre Biologia, Conservació i Medicina de Mamífers Marins, així celebrant el nostre desè aniversari, i rememorant el primer simposi que la nostra associació va realitzar, amb la mateixa temàtica.

Aquest any l’esdeveniment tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 d’Abril, a la Facultat de Veterinària de la UAB. El divendres es començarà amb la presentació del Simposi per la tarda i les primeres ponències, i dissabte i diumenge les xerrades continuaràn de la mà dels especialistes i investigadors que aportaran la seva experiència i el seu punt de vista als diferents àmbits relacionats amb mamífers marins.

El preu del simposi és de 47 euros, inclou àpats, quadern il·lustratiu resum de les ponències, certificat del curs, I 1,5 CRÈDITS DE LLIURE ELECCIÓ PER LES FACULTATS DE VETERINARIA I BIOCIÈNCIES!!

Així doncs, us esperem a tots en aquesta nova edició!
Per qualsevol qüestió/informació no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres pel nostre correu: keteama@hotmail.com!
Salut!

————————————————————————————

Como cada año la organización de estudiantes Keté organizamos nuestro Simposio, y en esta ocasión lo hacemos para hablar de Biología, Conservación y Medicina de Mamíferos Marinos, celebrando así nuestro décimo aniversario, rememorando el primer simposio que nuestra asociación hizo, de la misma temática.

Este año el evento tendrà lugar los días 13,14 y 15 de Abril, en la Facultad de Veterinaria de la UAB. El viernes se empezará con la presentació del Simposio por la tarde y las primeras ponencias, i el sábado y el domingo las charlas continuaran de la mano de especialistas y investigadores que aportaran su experiencia i su punto de vista en distintos ámbitos relacionados con los mamíferos marinos.

El precio del simposio es de 47 euros, incluye comida, quaderno il·lustrativo resumen de las ponencias, certificado del curso, Y 1,5 CRÉDITOS DE LIBRE ELECCIÓN PARA LAS FACULTADES DE BIOCIENCIAS Y VETERINARIA!!

Así mismo, os esperamos a todos en esta nueva edición!!!
Para cualquier qüestión/información, no dudeis en poneros en contacto con nosotros a través de: keteama@hotmail.com
Salud!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s